Из прве руке: Српски фудбал? Лига је много регуларнија него пре!

Марко Гајић је пре месец дана задужио опрему Чукаричког и условно речено ушао у копачке Дарка Пушкарића, који се тешко повредио током јесењег дела.

Дописник Меридиан спорта, Александар Кованџић, који се налази на припремама са Чукаричким, је разговарао са Гајићем у Анталији, где вредно ради у склопу припрема за пролећни део сезоне.

"Више пута сам био у Турској. Цео амбијент ми је веома познат. Услови су одлични, терени су феноменални, а противнци су јаки и имамо све услове за рад", рекао је Гајић за Меридиан спорт.

Квалитет фудбала у Србији се подигао на виши ниво у односу на претходни период, сматра дефанзивац Чукаричког.

"Мислим да су ствари поправили од како је дошао ВАР. Генерално, клубови су организационо на другом нивоу. Томе је допринело што су Звезда и Партизан одлични били у Европи, па сада имамо пет представника. Самим тим, клубови више улажу".

ВАР систем се веома допада Гајићу јер сматра да је лига сада много регуларнија него раније.

"Одлична ствар, поготово код нас, јер је било негодовања прошле године. Много је регуларнија лига него пре", рекао је Гајић и додао:

"Сигурно да је мање реакција играча на судију, јер је и њима лакше. Имају корекцију ВАР-а", закључио је Гајић за Меридиан спорт.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.