Хроника

Хроника

Припадници Министарства унутрашњих послова у Зајечару ухапсили су М. Н. (1998) из околине Власотинца због постојања основа сумње да је извршио кривично дело насиље у породици са смртним исходом.

Полиција је ухапсила и његову ванбрачну супругу Ј. Т. (2000) из околине Зајечара, због постојања основа сумње да је извршила кривично дело занемаривање и запуштање малолетног лица.

М. Н. се сумњичи да је, јуче у изнајмљеном стану у Зајечару, више пута по глави и телу ударио двогодишњу ћерку своје ванбрачне супруге и тешко је повредио, а дете је превезено у Здравствени центар у Зајечару где је преминуло.

Мајка двогодишње девојчице је, како се сумња, знала да је њен ванбрачни супруг, у претходном периоду, тукао девојчицу, али то није пријавила полицији.  

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву у Зајечару.

Припадници саобраћајне полиције у Врању, током контроле, искључили су из саобраћаја четрдесетогодишњег возача који је управљао аутомобилом „форд“ са 2,06 промила алкохола у организму.

Возачу је одређено задржавање до 12 сати и против њега је, због насилничке вожње, поднета прекршајна пријава.

 

На радном месту приликом рада, тридесетједногодишњи радник Дуванске индустрије Бујановац тешко је повређен . Како незванично сазнајемо до незгоде је дошло када је једна од машина у тој фабрици захватила десну руку раднику која му је ампутирана у УКЦ Ниш.

 

Беживотно тело мушкарца пронађено је у  четвртак у вечерњим сатима у Објекту за изнајмљивање смештаја у Бујановцу , потврђено је РТВ-у из Полицијске управе у Врању.

Како сазнајемо, утврђено је да се ради о лицу А.Р. из Скопља (1992.)

Извршен је  преглед тела од стране мртвозорника и  утврђено да не постоје никакви трагови који би указивали да је смрт наступила насилним путем.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, у сарадњи са Управом криминалистичке полиције, запленили су око 1,3 килограма хероина и, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу, ухапсили С. В. (1954) из Бујановца, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полиција је на ауто-путу, у близини Алексинца, зауставила „мерцедес“ којим је управљао осумњичени и у крову возила пронашла пет пакета са хероином.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен вишем јавном тужиоцу у Нишу.

Страна 1 од 12