НАЈСАВРЕМЕНИЈИ ЦЕНТАР СЛУШНЕ АКУСТИКЕ ОТВОРЕН У ВРАЊУ Истакнут


Аустријска компанија Neuroth отворила је данас у Врању нови слушни центар. Тако да ће од сада и грађани Врања моћи бесплатно да тестирају свој слух у слушним кабинама по високом аустријском стандарду на аудиометрима најновије генерације, у условима каквих није до сада било на просторима јужне Србије.
Neuroth  је једна од најстаријих и највећих породичних компанија за слушну акустику у Европи која нуди најмодерније слушне апарате доступне на тржишту, саветовање са професионалним акустичарима, као и решења за заштиту слуха.

Град Врање је добиослушни центар, који се по изгледу, опремљености, експертизи запослених и квалитету услуге не разликује нимало од Неуротх слушних центара у Аустрији, Немачкој или Швајцарској.  

=Србија је веома важно тржиште за нашу компанију. Процењује се да близу 20% људи у Србији, али и у свету, живи са оштећеним слухом, а како људи старе, тај проценат се повећава из године у годину. Породична аустријска традиција Neuroth, 115 година искуства и прворазредни квалитет услуге су оно што нас чини једном од водећих компанија на пољу слушних апарата у Европи. Neuroth  убразно расте у Србији и велико ми је задовољство да отварамо већ 11-ти слушни центар током две године. Грађани ове регије могу од данас и у Врањуда се лично увере да бољи слух из Неуротха значи и бољи живот. У понуди имамо најмодерније слушне апарате у свим ценовним категоријама, прилагођену понуду за сваки џеп, а обезбедили смо и повољне услове плаћања чак до 48 рата без камате, како би бољи слух био свима доступан - изјавио је поводом отварања новог слушног центра, Петер Јагодич, регионални директор Неуротх-а за Југоисточну Европу.

У нашој земљи, а и генерално на Балкану, људи се устручавају да потраже помоћ када примете да не чују добро. Изненађујућ је податак да у просеку прође чак и више од 7 година од тренутка када особапримети да слабије чује до момента када се обрати за стручну помоћ.Будући да је слабљење слуха дегенеративна промена - једном изгубљен слух не може се вратити, онда је још важније редовно проверавати свој слух.


У Neuroth тестирање слуха и саветовање са професионалним акустичарима потпуно је бесплатно, баш као и проба слушних апарата индивидуално прилагођених уху корисника. Сви заинтересовани могу тестирати слух и слушне апарате у Neuroth слушном центру у Врању, у улици Краља Стефана Првовенчаног 135. Термин се може заказати телефоном+381 63 11 85 905 или онлине на нашем сајту www.neuroth.com.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено среда, 14 децембар 2022 10:30

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.