СИМПО - фантастични попусти до 30. новембра Истакнут

Готово пуних 60 година уз СИМПО су одрастале многе генерације. Неке од најрадоснијих момената људи су провели на СИМПО намештају, сањали велике снове али их и остваривали у наредним годинама. У знак захвалности за поверење које купци указују СИМПУ свих ових година, у свим салонима у Србији сјајни попусти трајаћедо 30.новембра 2022. године.

ПОПУСТИ ЗА ГОТОВИНСКО ПЛАЋАЊЕ


Производи из нове колекције, која је премијерно приказана на недавно одржаном Београдском сајму намештаја, као и актуелни асортиман производа, могу бити део вашег дома уз сјајне готовинске попусте:
-    25% попуста на гарнитуре, клик-клак лежајеве, каучеве, кревете, столице, фотеље, табурее идушеке са лагера, као и
-    20% на плочасти намештај са лагера.


LOYALTY ПОПУСТИ


Уколико поседујете  СИМПО loyalty картицу можете остварити и додатне попусте. Сваки купац (физичко лице) може добити лоyалтy картицу без обзира на износ тренутне куповине. Куповином у неком од СИМПО салона:
– од најмање 50.001 до 150.000 динара на основу једне или више куповина (кумулативно), са loyaltu картицом остварујете додатни попуст од 2% на каси, на износ последњег рачуна са свим одобреним попустима.
– преко 150.000 динара, на основу једне или више куповина (кумулативно), са loyaltu картицом остварујете додатни попуст од 5% на каси, на износ последњег рачуна са свим одобреним попустима.


ОДЛОЖЕНО ПЛАЋАЊЕ ЧЕКОВИМА ГРАЂАНА


У Смпу искористите и могућност куповине чековима грађана, на одложено плаћање до 12 месеци без камате по пуним малопродајним ценама и продужен сајамски попуст од 5% који траје до 30. новембра 2022. године.За одложено плаћање чековима грађана није дозвољена куповина робе по систему робе продате унапред.
Детаљније информације о условима куповине потражите ОВДЕ.

ПРЕВОЗ
Сва роба купљена у СИМПУ чија је вредност преко 25.000 динара превози се бесплатно до 30 км од салона.

БЕСПЛАТНА МОНТАЖА
Монтажа је бесплатна за сву робу без обзира на њену вредност.

СИМПО У ВРАЊУ
Тржни центар, Париске комуне 1. Контакт телефон салона је 017/432-567. Радно време салона је од 9 до 20 х радним данима, суботом од 9 до 18 сати.
КЛУЗ, Стефана Првовенчаног 58. Контакт  телефон салона је 017/416-556. Радно време је од 9 до 20 часова сваког радног дана, суботом од 9 до 18 сати.

    
Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено петак, 25 новембар 2022 13:34

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.