Борба против Короне

Борба против Короне

АТД ковид амбуланта у Врању од данас комплетно прелаази  у црвену зону. Рад је организован са три екипе, и то лекар и медицинска сестра техничар у првој смени, и три екипе у другој смени. Радно време остаје исто, свакога дана и викендом од 7:00 до 20:00 часова.

 

На ковид 19 тестирано jе 188 особа са териториjе Пчињског округа током јучерашњег дана. Анализе су показале да jе 5 лица позитивно на коронавирус. Од тога 4 су из Врања и jедно из Сурдулице.

У осталим општинама округа ниjе било нових случаjева заражавања.

Према последњим подацима Штаба за ванредне ситуације Града Врања, на ковид 19 тестирано је 220 особа са територије Пчињског округа. Анализе су показале да је 13 лица позитивно на коронавирус. Од тога 8 је из Врања, 2 из Трговишта и по једно из Владичиног Хана, Сурдулице и Бујановца. У осталим општинама округа није било нових случајева заражавања ковидом 19.

Према последњим подацима Штаба за ванредне ситуације Града Врања, на ковид 19 тестиране су 224 особе са територије Пчињског округа. Анализе су показале да је 14 лица позитивно на коронавирус. Од тога 7 је из Врања, 5 из Владичиног Хана и по једно из Сурдулице и Трговишта. У осталим општинама округа није било нових случајева заражавања ковидом 19.

Корона пресек

октобар 25, 2022

Према последњим подацима Штаба за ванредне ситуације Града Врања, на ковид 19 тестирано је 267 особа са територије Пчињског округа. Анализе су показале да је 16 лица позитивно на коронавирус: 9 из Врања, 4 из Владичиног Хана, 2 из Бујановца и једно лице из Сурдулице. У осталим општинама округа није било нових случајева заражавања ковидом 19.

Страна 1 од 45