Борба против Короне

Борба против Короне

Корона пресек

септембар 29, 2022

Према последњим подацима Штаба за ванредне ситуациjе Града Врања, на ковид 19 тестирана jе 261 особа са териториjе Пчињског округа. Анализе су показале да jе 35 лица позитивно на коронавирус. Од тога 25 jе из Врања, 4 из Владичиног Хана, 3 из Сурдулице, 2 из Трговишта и jедно из Прешева.

Према последњим подацима Штаба за ванредне ситуације Града Врања, на ковид 19 тестирано је 265 особа са територије Пчињског округа. Анализе су показале да је 41 лице позитивно на коронавирус. Од тога 28 је из Врања, 5 из Владичиног Хана, 4 из Сурдулице и по 2 из Трговишта и Бујановца.

Према последњим подацима Градског штаба за ванредне ситуације, на ковид 19 тестирано је 246 особа са територије Пчињског округа.

Анализе су показале да су 43 лица позитивна на коронавирус. Од тога 26 је из Врања, по 5 из Владичиног Хана и Трговишта, по 3 из Сурдулице и Бујановца и једно из Босилеграда.

Према последњим подацима Штаба за ванредне ситуације Града Врања, на ковид 19 тестирано је 316 особа са територије Пчињског округа. Анализе су показале да је 56 лица позитивна на коронавирус. Од тога 37 је из Врања, 8 из Сурдулице, 7 из Владичиног Хана, 3 из Бујановца и једно из Босилеграда.

Према последњим подацима Штаба за ванредне ситуације Града Врања, на ковид 19 тестирано је 147 особа са територије Пчињског округа. Анализе су показале да су 33 лица позитивна на коронавирус. Од тога 25 је из Врања, по 3 из Владичиног Хана и Сурдулице и 2 из Босилеграда. У осталим општинама Пчињског округа није било нових случајева заражавања коронавирусом.